Aluminium Overkapping

Bekijk ons assortiment!

TuinMani’s Aluminium overkapping

Bij Tuinmani in Deventer kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan installaties, gebouwen, materialen en alle andere benodigdheden voor in de tuin. In deze dynamische en constant uitbreidende collectie vindt u, onder andere, een breed aanbod aan aluminium overkappingen, serres en veranda’s van verschillende materialen en in diverse stijlvariaties.

In Nederland is het bijna niet te ontlopen: prachtige zonnige dagen waarin je het liefst in de zon wilt liggen, maar dat het toch net te fris is om buiten in de tuin te zitten.Een aluminium overkapping kan de uitkomst bieden door uw buitenruimte te transformeren tot een comfortabele leefruimte met vele mogelijkheden het hele jaar door. Onze moderne Highline Cube veranda vormt een stijlvolle en tijdloze uitbreiding van uw huis voor middagen in de zon en avonden uit de wind. Hoogwaardig aluminium constructie is zeer stabiel en erg weerbestendig, waardoor het een extreem lange levensduur heeft en nauwelijks onderhoud vereist. Alle onderdelen van deze serre zijn bovendien op een duurzame manier geproduceerd, bestaat uitsluitend uit recyclebare materialen en is geproduceerd met hoge kwaliteit materialen.

aluminium overkappingen

Een aluminium overkapping is dus de juiste keuze, omdat je kunt kiezen uit ontzettend veel mogelijkheden. Onze adviseurs willen jou hier graag bij helpen. Je bent daarom bij ons aan het juiste adres, ook voor aluminium veranda’s met een polycarbonaat dak of glazen dak. Hiervoor bieden wij veel mogelijkheden, dus vraag snel een offerte aan! Wilt je liever telefonisch contact opnemen? Dan kan dit ook!

Opties en Accessoires

De Verasol Greenline aluminium veranda is volledig naar wens samen te stellen met allerlei opties en accessoires. Zo starten we bij het bepalen van de juiste afmetingen (standaard of op maat), de kleur en soort dakbedekking (Glas of Polycarbonaat). Vervolgens gaan we bespreken welke andere opties aansluiten bij jouw behoeften. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw veranda uit te breiden tot een tuinkamer middels voor- en zijwanden:

Nadat jij jouw gewenste Greenline veranda hebt samengesteld kan je hem gaan aankleden met verschillende accessoires: LED-verlichting, zonweringen en screens.

Zelfmontage of laten plaatsen?

De Greenline veranda is uitermate geschikt voor zelfmontage. Ga je liever niet zelf aan de slag? Dan komt ons montageteam graag bij jou inmeten en de veranda plaatsen.

Waarom Verasol?

Verasol heeft voor iedere situatie de beste oplossing. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers, kunnen wij jou voorzien van het beste advies en product. Doordat al onze veranda’s uit onze eigen fabriek komen, kunnen wij altijd snel een product op maat leveren.

Wil jij de mogelijkheden ontdekken? Bezoek een van onze showroom of vraag een offerte op maat aan.