0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vuurwerk

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

13 artikel(en)

Vuurwerk bestellen bij Tuinmani

Sinds 2014 is Tuinmani ook vuurwerkdealer geworden. Het hele jaar door verkopen we dan ook categorie 1 vuurwerk. Dat mag het hele jaar verkocht worden en afgestoken, zolang andere mensen en dieren hiervan geen hinder hebben!

Vanaf eind oktober start de voorverkoop van de categorie 1, 2 en 3 op de websites: www.vuurwerkmania.nl & tuinmani.vuurwerkexpert.nl 

We hebben een groot en afwisselend assortiment met hele mooie prijzen. In de laatste weken van 2016 kunt u ook bij ons in de showroom uw bestelling doen en ons assortiment bekijken! 

Op de volgende dagen kunt u uw bestelling op halen of een nieuwe bestelling plaatsen & direct meenemen!:

  • 29 december van 09.00 - 20.00uur
  • 30 december van 09.00 - 20.00uur
  • 31 december van 09-00 - 17.00uur

 

Vuurwerkdemo!
U bent van harte welkom tijdens onze vuurwerkdemo op 17 december om 19.00uur bij Voetbalvereniging SV Comlschate
aan de Stationsweg 38 te Deventer:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat u verder moet/wilt weten over vuurwerk:

Waar kan je veilig, goedgekeurd vuurwerk kopen?

Bij Nederlandse vuurwerkverkopers, die zijn aangesloten bij de BPN of die inkopen bij een van de bij de BPN aangesloten leveranciers, koop je goedgekeurd legaal vuurwerk dat veilig gebruikt kan worden als de aanwijzingen correct opgevolgd worden.

Illegaal vuurwerk is te koop in o.a. België, Duitsland en Polen (en zelfs in Nederland). Vuurwerk uit het buitenland is bijna altijd illegaal in Nederland omdat het niet aan de Nederlandse eisen voldoet.

Deze eisen zijn opgesteld zodat het vuurwerk op een veilige en feestelijke manier tot ontbranding gebracht kan worden, en jij en je vrienden kunnen genieten van een kleurrijk schouwspel met prachtige geluidseffecten. Tuinmani is ook aangesloten bij Vuurwerkcheck. Dit houdt in dat alle medewerkers die tijdens de vuurwerkverkoopdagen een e-learning hebben gevolgd, op deze manier kunnen we iedereen goed en duidelijk advies geven voor een veilig en voor iedereen een fijn oud&nieuw!! Voor meer informatie: www.vuurwerkcheck.nl

Verder over vuurwerk:

De laatste jaren is er veel discussie over vuurwerk in Nederland. Om ook de andere kant van dit verhaal eens aandacht te geven heeft VuurwerkCheck deze Petitievoorvuurwerk.nl gestart. Hiermee willen wij Nederland, en de politiek laten zien dat het legale vuurwerk in Nederland niet de boosdoener is van de overlast en vele verwondingen.