0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rondhout

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rondhout

Rondhout kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor speeltoestellen, pergola's, leilinden, omheiningen of als boompaal. De cilindrische palen zijn rond gefreesd, met over de hele lengte dezelfde diameter. Door de werking van het hout kunnen er lengtescheuren in het oppervlak ontstaan. Met de rolborders van Tuinmani kunt u een tuin/border afscheiding maken in iedere gewenste vorm en indien gewenst uw border flink ophogen. 

Verder hebben we natuurlijk verbindingsstukken om het rondhout aan elkaar te verbinden. Ook hebben we in ons assortiment palissaderegels, dat zijn halve rondhoutpalen. 

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van rondhout en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om het rondhout volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon. HIER treft u onze contact gegevens.