0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hout: Lariks

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 98 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 98 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hout: Lariks

Voor de doe-het-zelfver onder u hebben we keus uit een ruim assortiment timmerhout, constructiehout in lariks hout. Met behulp van deze materialen maakt u de mooiste bouwwerken. Van tuinscherm tot schuur, van bloembak tot pergola. 

Larikshout heeft een lichte geelbruine kleur. De nerf van het hout is matig fijn. De draad is overwegend recht. Net als bij vuren en grenen kunnen er in het hout noesten en kwasten voorkomen. Lariks zie je vaak in de combinatie met Douglas hout, met andere woorden: Lariks / Douglas wordt als 1 houtsoort gezien. Lariks valt onder naaldhout.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van lariks hout en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw lariks-tuinproject volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon. HIER treft u onze contact gegevens.