0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hout: Geïmpregneerd

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Hout: Geïmpregneerd

Voor de doe-het-zelfver onder u hebben we keus uit een ruim assortiment timmerhoutconstructiehout in lariks hout. Met behulp van deze materialen maakt u de mooiste bouwwerken. Van tuinscherm tot schuur, van bloembak tot pergola

Al ons geïmpregneerd hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden. Geïmpregneerd hout is verduurzaamd door een speciale behandeling, dit is een behandeling ter bescherming van weersinvloeden, micro organismen (bacteriën en schimmels) of insecten (bijvoorbeeld huisboktor en de meubelkever) om zo de levensduur van het hout te vergroten. Zo geniet u langer van uw tuinhout.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van lariks hout en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw lariks-tuinproject volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon. HIER treft u onze contact gegevens.