0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zonnedoeken & Schuifzeilen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 218 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 218 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zonnedoeken & Schuifzeilen

De zonnedoeken en schuifzeilen zijn gemaakt van vezelversterkt polyethyleen. De schaduwnetten geven tevens verkoeling en zijn water-, wind- en lichtdoorlatend. Door de speciale structuur houdt het ook veel schadelijke UV-straling tegen.
Ook heeft Tuinmani een uitgebreid assortiment rolgordijnen, speciaal voor buiten. Tegen laaghangende zon en geeft extra privacy. 

Tuinmani heeft diverse merken (Nesling, Luxxout en Tuindeco) hierdoor voor elk budget een passende zonnedoek of schuifzeil.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van zonnedoeken, schuifzeilen en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Tuinmani heeft een eigen montageteam. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw zonnedoeken en schuifzeilen volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn bij u, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via email of telefoon. Hier treft u onze contact gegevens.