0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Carports

Van hoog naar laag sorteren

   

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

14 artikel(en)

Carports

Een Tuinmani carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

De carports van Tuinmani zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor uw terras of zwembad.

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw carport volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van carports en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn bij u, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via email of telefoon. Hier treft u onze contact gegevens.