0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tuinschermen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 181 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 181 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinschermen

Met een tuinscherm kunt u de sfeer in uw tuin maken en geeft uw schutting de mooie finishing touch. Bij Tuinmani hebben we een groot assortiment met tuinschermen. In diverse materialen, zoals; composiet, lariks, hardhout, geïmpregneerd hout, bamboe en kokos. Vaak worden in een afscheiding ook gekozen voor een gaaselement of een grindscherm. Om zo af te wisselen in uw erfafscheiding

Onze tuinschermen voor iedere stijl en voor ieder budget. U kunt spelen met de hoogtes en breedtes.  Natuurlijk bieden wij ook bijpassende tuindeuren aan.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van schuttingen/erfafscheidingen/hekwerken en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw schutting/erfafscheiding/hekwerk volledig op maat geplaatst kan krijgen. Lees wel goed van te voren de plaatsingsvoorwaarden.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon.