0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Natuurlijke afscheidingen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 74 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 74 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Natuurlijke afscheidingen 

Een grote diversiteit aan artikelen hebben we bij Tuinmani om uw natuurlijke afscheiding compleet te maken. De decoratiemattenvan riet, dopheide em wilgentenen zijn ideaal om snel een erfafscheiding te realiseren. U heeft dan direct privacy terwijl het natuurlijke karakter van uw tuin in tact blijft. De matten zijn ook zeer geschikt als tijdelijke aankleding bijvoorbeeld voor een gaaselement, dat nog begroeid moet raken. 

Wat ook een natuurlijke schutting is, is een grindkorf met grind of split. Dit geeft een prima onderbreking van uw misschien lange schutting. Met de gegalvaniseerde gaaselementen en het door zelf uitgekozen grind of split, maakt u uw tuinhek volledig zoals u dit wilt. 

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw schutting/erfafscheiding/hekwerk volledig op maat geplaatst kan krijgen. Lees wel goed van te voren de plaatsingsvoorwaarden.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van schuttingen/erfafscheidingen/hekwerken en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon. Hier treft u onze contact gegevens.