0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betonplaten/onderplaten

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2

Betonplaten / onderplaten

Bij Tuinmani hebben we diverse kleuren onderplaten, zoals grijs, antraciet en bruin. Omdat we een grote diversiteit hebben in de betonpalen is het verstandig om de juiste combinaties te maken. Dit omdat de betonpalen allemaal een gleuf hebben die de juiste afmeting heeft bij de betreffende onderplaat. 
Een bijvoorbeeld; een rotsmotief onderplaat is dikker dan een gemiddelde betonplaat, deze heeft dus ook een andere paal nodig. 

Het voordeel als u met een onderplaat werkt, is dat uw tuinschermen minder hebben te lijden aan het opspattende water, en dus sneller drogen. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw tuinscherm. Maar ook geeft het uw schutting een solide basis en eenheid. 

Tuinmani heeft een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw schutting/erfafscheiding/hekwerk volledig op maat geplaatst kan krijgen. Lees wel goed van te voren de plaatsingsvoorwaarden.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van schuttingen/erfafscheidingen/hekwerken en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon.