0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Geachte Blog-lezer!

Het voorjaar is aangebroken. Tijd om weer te kunnen genieten van uw tuin, binnenplaats, dakterras of balkon. Maar ook is het weer tijd om de tuin zomerklaar te maken. Daarbij komt als veel kijken. Misschien kan Tuinmani u nog een aantal tips en ideeën.

* Tip 1
Als u na het vegen van uw bestrating erachter komt dat het wel erg groen is of de zwarte kleur is verdwenen, dan heeft Tuinmani een mooie oplossing daarvoor.

De groene aanslag verwijderaar heeft een zeer hoge concentratie werkende stof die ervoor zorgt dat algen en mos worden bestreden.  Voor een fles van 1 liter betaalt u bij Tuinmani €15,95.

                                                                     

*Tip 2

Heeft u een aantal jaren geleden zwart/antraciet bestrating in uw tuin gelegd? En is dat al zeer vergrijst? (Dit is een normale ontwikkeling met beton bestrating) En zou u graag willen dat het weer egaal donker wordt?
Dan heeft Tuinmai voor een goede tip: Imperial Black! Imperial Black is een coating die u kunt aanbrengen op uw grijs geworden sierbestrating en daarmee ca 3 jaar weer kan genieten van een donker antraciet/zwarte bestrating.

                                                 

*Tip 3
In veel tuinen staat ook een schutting. Om uw tuinschermen een langere levensduur te geven, is het aan te raden, als de afdeklatten verrot zijn, deze te vervangen door nieuwe.

                                           

*Tip 4

in het voorjaar is niet fijner dan te genieten in uw tuin als de zon al heerlijk begint te schijnen! Een veranda kan u dan de mogelijkheid geven om langer en eerder te genieten van uw tuin of dakterras. Maar in het voorjaar kan de wind nog wel eens een spelbreker zijn. Daarvoor heeft Tuinmani natuurlijk diverse mogelijkheden; zoals

- Een glazen schuifwand. Houdt de wind en regen buiten uw overkapping en toch kunt genieten van uw tuin. De glazen schuifwand in toepasbaar, zowel als bij aluminium als bij houten terrasoverkappingen.

                                            

- Een windscherm. In diverse kleuren verkrijgbaar en afmetingen.

 

13 apr. 2017 11:13:00 door Tuinmani Tips van Tuinmani,

Het nieuwe tuinseizoen komt eraan! Als u nieuwe tuinideeën wil opdoen, bent u van harte welkom op de TuinExpo 2017!
Tuinmani is natuurlijk ook van de partij!

Van vrijdag 3 maart t/m maandag 6 maart staat Tuinmani weer op de TuinExpo te Luttenberg.
Een super leuke beurs om heen te gaan als u nieuwe tuinideeën wil opdoen!

Parkeerkosten: Gratis!
Entree: €9,- per persoon.

Er is gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of het eten van snaks!

Openingstijden:
Vrijdag 14.00-22.00uur
Zaterdag: 10.0.00-22.00uur
Zondag: 10.00-18.00uur
Maandag: 10.00-16.00uur

We zien u dan graag!

Natuurlijk is onze winkel gewoon open volgens de normale openingstijden!

9 feb. 2017 12:56:18 door Tuinmani Algemeen Nieuws,

Binnenkort valt het krant "Blijvend buiten genieten" van Tuinmani weer bij u op de deurmat! Hierin staan nieuwe aanbiedingen van de Greenline, Profiline en Highline veranda's. Maar ook van de schuifwanden, kozijnen en de Tuinkamers.

Voor een vrijblijvende offerte bent u altijd welkom in onze showroom aan de Revalstraat 7 te Deventer.

Heeft u het krantje niet ontvangen of wilt u hem digitaal bekijken klikt dan HIER!

7 sep. 2016 11:21:25 door Tuinmani Algemeen Nieuws,

Beste Tuinmani-fan!

De nationale verandadagen zijn weer begonnen! Daarom hebben we weer een nieuwe actiefolder uitgebracht. Deze folder is al rondgebracht in Deventer en omsteken. Mocht u de folder digitaal willen inzien klikt u dan  HIER! 

Het leuke van deze folder is, dat er een actiepuzzel aan is verbonden. Door de puzzel op te lossen en uw oplossing in te sturen, maakt u kans op een glasschuifwand of een Greenline veranda!! Als dat geen leuke actie is!!! U kunt de uw oplossing insturen voor 17 juni as.

Maar mocht u niet winnen...dan staan er in de actiefolder een paar leuke acties. In onze showroom staan er 2 veranda's. Een Greenline en een Profiline. Daar kan u ook de vele opties die mogelijk zijn zien en eventueel een offerte aanvragen.

Graag tot ziens!!

Tuinmani

 

11 mei 2016 12:07:43 door Tuinmani Nieuwsbrieven ,

Heeft u ook zo'n zin in het voorjaar?

Heerlijk fijn naar buiten uw tuin in. Om langer en vaker buiten te kunnen zijn is een veranda een uitkomst.
Tuinmani is onder andere gespecialiseerd in terrasoverkappingen.

Ook heeft Tuinmani een eigen montage team. Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om uw overkapping volledig op maat geplaatst kan krijgen.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod van veranda's en toebehoren, maar er zijn nog vele andere opties mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon.

Tuinmani

Als u op de onderstaande foto klikt gaat u naar onze digitale folder!

 

27 feb. 2016 11:22:42 door Tuinmani Algemeen Nieuws,

Nieuwe site van Tuinmani!

Wat leuk dat u onze eerste blog op onze nieuwe website leest. Het was een flinke klus om uiteindelijk de site zo te krijgen zoals hij nu is en er zullen nog zeker wat aanpassingen nodig zijn. Maar we zijn erg blij en trots dat hij nu draait! Gelukkig hebben we veel hulp gekregen. En nu maar hopen dat u op onze nieuwe site alles beter kan vinden en dat we onze dienstverlening zo kunnen verbeteren.

Op de site hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen foto's, dat houdt in dat bijna alle foto's zelf gemaakt zijn tijdens of na de klus. Mocht u meer foto's willen zien van wat we allemaal hebben gemaakt en de laatste nieuwtjes? Dan kunt u ons ook volgen op: Google+ , Facebook , Instagram , Twitter , Pinsterest , LinkedIn en YouTube.

Niet alleen met de website zijn we druk, ook in onze showroom hebben we veel nieuwe dingen staan. Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze showroom aan de Revalstraat 7 te Deventer.

25 feb. 2016 15:30:02 door Tuinmani Algemeen Nieuws,
Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)