0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vlonder

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 71 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 71 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vlonders, aluminium, composiet, hardhout en vuren

Vlonders hebben meerdere afmetingen, kleuren en materialen. U kunt de vlonders in 2 categorieën plaatsen. De kant-en-klare vlonder en de losse vlonderplanken.

De klant-en-klare vlonder is een tegelvlonder, die al in de fabriek is gemaakt. Deze zijn te verkrijgen in: geïmpregneerd hout, hardhout en composiet en in diverse afmetingen. Zelfs rond vlonderhout!

De lossen vlonderdelen of te wel een plankenvlonder bestaat uit lossen planken met onderliggers die vlonderplanken aan elkaar verbindt. De vlonderplanken zijn in diverse lengtes verkrijgbaar. En natuurlijk in de materialen: geïmpregneerd hout, hardhout, lariks en composiet.

Op de site www.tuinmani.nl vindt u al een groot aanbod aan vlonders en toebehoren, maar er zijn nog vele andere keuzes mogelijk dan we op onze site kunnen plaatsen.

Heeft u vragen of uw persoonlijke wensen mogelijk zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom of u neemt contact met ons op via e-mail of telefoon. Tuinmani heeft een eigen montage team. HIER treft u onze contact gegevens.